Project Kinderboekenweek

Start project: Reis je mee!

We trappen de kinderboekenweek, tevens ons project, af met een klapper!

Komt u samen met uw kind(eren) maandag om 8.30 uur ook kijken naar de aankomst van alle juffen en meesters in een bijzonder voertuig? 

 

Boekenmarkt

Op 2 oktober is het Paard van Troje op school met een boekenmarkt. Kinderen, ouders en grootouders kunnen deze middag boeken voor thuis kopen. Misschien alvast een leuk cadeautje voor Sinterklaas? 10% van de opbrengst is voor de school om in boeken te investeren. Vanaf 13.30 uur zijn de ouders welkom in de middenruimte om alvast een kijkje te nemen. Vanaf 14.00u. kunt u met de kinderen boeken kopen. De kraam blijft tot 15.00 uur op school. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de boekenmarkt te bezoeken, dan kunt u bij een eventuele aankoop die u later in de winkel doet aangeven dat uw kinderen op onze school zitten. Uw aankoop telt dan ook mee bij ons totaalbedrag. 

 

Wanneer u tijdens de Kinderboekenweek boeken koopt bij boekhandel De Koperen Tuin, kunt u de bon bij ons inleveren. 10% van het totaalbedrag van deze bonnen samen, mogen we als school bij hen besteden. Een mooie spaaractie dus! U kunt de bonnen afgeven bij meester Gerard. 

 

Kleedjesmarkt

Hoe leuk is het om boekjes of tijdschriften waar je te groot voor bent geworden te verkopen op een kleedje in de school.

Op 9 oktober mogen alle kinderen boekjes verkopen. Broers en zussen mogen elkaar helpen en samen op een kleedje boekjes verkopen en misschien wel  zelf leuke boeken kopen. 

 

De kleutergroepen kunnen samen met een grote broer/zus of leerling van groep 6/7/8  samen boekjes verkopen in de onderbouw groepen.

Door de hele school en in alles klassen zullen kleine kraampjes ontstaan. Terwijl een klasgenootje even op je kraampje let, kan je zelf een rondje lopen om wat boekjes te kopen. 

 

Het is fijn als u uw kind een portemonnee met wat centjes meegeeft om wat leuks te kopen. 

 

Kijkmiddag project: Reis je mee Vossenjacht XXL

U krijgt via de mail een link waarop u zelf kan inschrijven met uw gezinsnaam voor een starttijd. We willen graag de grote stroom mensen een beetje doseren door deze starttijden en een eenrichtings route. Maak er een fijn gezinsmoment van door samen deel te nemen aan dit grote Reis Mee avontuur. Jullie komen samen van alles te weten over voertuigen en ondertussen gaan jullie op ontdekkingsreis door de school en ontdekken wat we allemaal hebben geleerd in deze 3 weken. Dit wil je natuurlijk niet missen! Via deze link kunt u uw gezin inschrijven op een tijdstip. Op donderdagmiddag 10 oktober kunt u op de ingeschreven tijd zich melden bij de ingang van de Beatrixschool.

 

Even op een rijtje voor uw agenda:

 

23 septemberStart project

8.30 uur Leerkrachten komen met speciaal vervoer op school.

 

2 oktoberVoorlezen door leerkrachten, kinderen kunnen inschrijven op een leuk boek.

                                   

Paard van Troje Boekenmarkt 13.30 uur - 15.00 uur

10% van de opbrengst gaat naar onze school. Er zijn altijd redenen te verzinnen om uzelf, uw kind of familie een leuk boek cadeau te doen. Bijvoorbeeld een verjaardag, december cadeaus of gewoon zomaar omdat het leuk is.

 

9 oktoberKleedjesmarkt
8.45  uur - 9.15 uur

 

10 oktoberKijkmoment project van 16.00-18.30u. (inschrijven via deze link)

 

 

11 oktoberEinde kinderboekenweek 


We hopen u te zien tijdens bovenstaande activiteiten!
Wij staan in ieder geval in de startblokken, om er een onvergetelijk en leerzaam project van te maken.