Bijzonder vervoer gezocht!

Voor ons project - dit jaar gecombineerd met de kinderboekenweek -  zijn we op zoek naar bijzondere vervoersmiddelen.

Bent u in het bezit van een bijzonder voertuig of kunt u voor ons een mooi vervoermiddel regelen? Dan heeft u onze aandacht!

 

We zijn dus op zoek naar vervoersmiddelen. Hierbij kunt u denken aan een tandem, tuktuk, tractor, vuilniswagen, brandweerwagen, ambulance, raket, politie, oldtimer, motor, boot, Jeep, limousine, bierfiets, segwey, solex etc.

 

We zijn op zoek naar:

- een of meerdere personen die de juffen en meesters in een bijzonder vervoermiddel op school kan/kunnen brengen op maandag 23 september om 8.30 uur, zodat we geheel in stijl op school arriveren en het project op een indrukwekkende manier kunnen starten.

 

- meerdere personen die op de kijkavond van 10 oktober tussen 17.00 uur en 20.00 uur het leuk vinden om hun speciale vervoermiddel te laten zien op het plein. Nu is het uw kans om uw voertuig eens flink op te poetsen en aan heel de Beatrixschool te laten zien!

 

- een leuke locatie waar groepen naar toe kunnen om bijv. bovenstaande vervoermiddelen te kunnen bekijken. Het zou heel leerzaam en interessant zijn wanneer de kinderen een rondleiding met leuke weetjes kunnen krijgen.

Denk aan de brandweerkazerne, vliegveld, haven, vuilnisbelt, ambulance, autogarage etc.

 

Denkt u nu: ‘wat ontzettend leuk ik kan iets voor jullie regelen!’ Geweldig! Laat het ons dan even weten. U kunt uw enthousiaste plannen kenbaar maken door een mailtje te sturen naar juf Annemarie a.reuvers@alberoscholen.nl.  Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u na schooltijd voor vragen terecht bij juf Arlène in groep 7 of juf Annemarie in groep 4.

 

Noteer het alvast in uw agenda:

23 september

08.30

Start project 'Reis mee' 

 

2 oktober

13.30 uur - 15.00 uur 

Start kinderboekenweek met een boekenmarkt verzorgt door Het Paard van Troje op school 

 

10 oktober

16.00-18.00

Kijkmoment project en kinderboekenweek 

 

We kijken uit naar jullie reacties en mogelijkheden.


Juf Arlène en juf Annemarie