Spreekuur CJG/GGD/SMWO

Vorig jaar zijn we op de brede school gestart met een pilot waarbinnen jeugdverpleegkundige Naomi Palo vanuit de GGD op een vrijdag per maand spreekuur hield binnen ons gebouw. Vanaf de periode na de herfstvakantie zal deze pilot worden uitgebreid met de aanwezigheid van Famke Kramer van de Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) en Maartje Luiken van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). 

 

Afwisselend op vrijdagen en maandagen zullen zij aan het begin van de schooldag op school aanwezig zijn om vragen te beantwoorden die gaan over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ouders van alledrie de scholen in het gebouw kunnen hier gratis gebruik van maken. Ook bestaat de mogelijkheid dat ouders door de school naar deze professionals worden doorverwezen. 

 

Op deze manier hopen we een bijdrage te leveren aan het verder versterken van de aandacht die er is voor kinderen en hun ouders bij het doormaken van een goede ontwikkeling op het gebied van hoofd, hart en handen van peuter tot jong volwassene. 

 

Voor vragen hierover kun je terecht bij de IB'er of directeur van de eigen school.

 

Ook in de komende tijd zal het nog niet mogelijk zijn om de spreekuren vanuit de GGD, het SMWO en het CJG op school fysiek te laten doorgaan. Omdat we het wel belangrijk vinden dat jullie met vragen bij de collega’s van deze instanties terecht kunnen, is het mogelijk om in de komende tijd met hen een digitale afspraak in te plannen. 

 

In onderstaand overzicht is te lezen wanneer Naomi (GGD), Famke (SMWO) en Maartje (CJG) beschikbaar zijn. Als jullie een afspraak willen inplannen, kunnen jullie via de mail contact opnemen (zie de gegevens onderaan) zodat jullie een gesprek kunnen inplannen.

 

vrijdag 9 april - Naomi

vrijdag 16 april - Maartje 

maandag 19 april - Famke

Week 17 - Meivakantie

Week 18 - Meivakantie

vrijdag 14 mei - Maartje

maandag 17 juni - Famke

vrijdag 28 mei - Naomi

vrijdag 4 juni - Maartje

vrijdag 11 juni - Maartje 

maandag 14 juni - Famke

vrijdag 25 juni - Naomi

vrijdag 2 juli - Maartje

vrijdag 9 juli - Maartje

 

Op de genoemde dagen kan er tussen 09.00-12.00u. een afspraak worden gepland. Als je een afspraak wil inplannen, kun je dat via onderstaande gegevens doen:

 

Naomi Palo, Jeugdverpleegkundige GGD

naomi.Palo@ggdzeeland.nl

 

Famke Kramer, Maatschappelijk werker SMWO

f.kramer@smwo.nl

 

Maartje Luiken, jeugdconsulent bij Centrum voor jeugd en gezin

m.luiken@goes.nl