Logopedie

Logopedie Sprekend Kinderen

Elke dinsdag is er een logopedist bij u op school.

De logopedist behandelt kinderen met problemen op het gebied van taal, spraak, gehoor, afwijkende mondgewoonten en/of stem.

Voorbeelden van logopedische problemen zijn: “Mijn kind vindt het moeilijk om een verhaal te vertellen”, “Mijn kind is onverstaanbaar voor een ander” , “Mijn kind slist”, “Mijn kind stottert”, “Mijn kind is vaak hees”.

Ik start de dinsdag met een inloopspreekuur van 8.00 u tot 8.30 u. Tijdens dit spreekuur kunt u zonder afspraak langskomen met uw vragen. Een andere manier om uw vragen te stellen is mailen naar: logopedie AT sprekendkinderen DOT nl

Voor behandeling is altijd een verwijsbrief van een (huis-)arts nodig.

Vervolgens kunt u met mij een afspraak maken voor logopedie onder schooltijd. Het is wel de bedoeling dat u meekomt naar de behandeling, zodat u weet wat de behandeling inhoudt en u thuis kunt oefenen met uw kind.

Voor meer informatie over logopedie en mijn werkwijze kunt u terecht op mijn website: https://www.sprekendkinderen.nl

Petra Hamelink – Lamboo, logopediste