Fysiotherapie

Kinderoefentherapie Zeeland


Wist u dat er iedere dinsdag een kinderoefentherapeut aanwezig is op school?
De kinderoefentherapeut behandelt kinderen met een hulpvraag op het gebied van de motoriek, beweging en/of houding. Hierbij kunt u denken aan een kind wat veelvuldig valt, op de tenen loopt, niet mee kan komen met de gymles, moeite heeft met fijn motorische taken of moeite heeft met het netjes schrijven in de klas. Ook met vragen over een slechte (zit)houding kunt u bij de kinderoefentherapeut terecht.

 

Leerkrachten kunnen een probleem of ontwikkelingsachterstand in de motoriek van een kind waarnemen gedurende de lessen of pauzes. Deze vermoedens kunnen zij vervolgens met de ouders bespreken.

 

Voor behandeling kan starten is er een verwijsbrief van de (huis)arts nodig. Met de kinderoefentherapeut kunt u een afspraak maken voor intake en behandeling onder schooltijd, op de school van uw kind.

 

Via mijn website kunt u meer informatie vinden over motoriek en de problemen die hierbij kunnen ontstaan. De werkwijze van de kinderoefentherapeut staat hier ook beschreven.

www.kinderoefentherapiezeeland.nl

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar:

bianca AT kinderoefentherapiezeeland DOT nl of contact opnemen via tel.nr.: 06-48172182 van Bianca Schrijver- Polderman.