Groep 1/2b

Onze groep

Wat leuk dat je even komt kijken in onze gezellige klas! We zijn gestart met 23 kinderen en langzaam wordt onze groep steeds een beetje groter.

 

Onze leerkrachten

We hebben 2 juffen in de klas; juf Jikke en juf Sandra.
Op maandag en dinsdag is juf Jikke er en op woensdag en vrijdag juf Sandra. Op donderdag werken de juffen om en om.

 

Handig om te weten

- Elke dag zijn er 2 kinderen de helper. We mogen dan naast de juf zitten, als eerste kiezen op het kiesbord, vertellen wat we die dag gaan doen, de hoeken controleren en nog veel meer. Het is super leuk om de helper te mogen zijn!

- Regelmatig hebben we wieltjesdag. We mogen dan onze fiets of step van thuis meenemen en daarmee op het voorplein spelen. De juf laat via Parro weten wanneer het wieltjesdag is.

- Juf Denise is op maandag, dinsdag en woensdag ook in de klas. Zij doet de opleiding tot onderwijsassistent en loopt bij ons stage.

- We spelen we niet alleen in onze eigen klas, maar ook in de klassen van de andere kleutergroepen. Elke groep heeft andere hoeken, zodat we heel veel verschillende activiteiten kunnen kiezen. 

-  Elke week komt “Arie de letterkanarie” langs in de kring om ons over letters te leren. En “Sjoerd de cijferwoerd” komt met cijfers langs. Wij vinden het leuk wanneer we nieuwe dingen leren van de handpoppen. 

- Dit schooljaar leren we ook de cijfers met meester Sander. Elke week zet hij nieuwe filmpjes online waarmee we de cijfersymbolen bewegend kunnen oefenen. Zo zijn we gelijk lekker sportief bezig.

 

Wij zijn een leuke groep omdat…

wij voor elkaar zorgen, fijn met elkaar kunnen spelen en veel plezier hebben in de klas.