Schoolreizen en kamp

Ondanks dat er in de komende tijd weer sprake zal zijn van verdergaande versoepelingen, hebben we helaas moeten besluiten dat de schoolreizen alleen in aangepaste vorm kunnen plaatsvinden. Dit heeft er mee te maken dat het vervoeren van meerdere groepen in een bus en de noodzakelijke begeleiding door ouders niet of heel lastig realiseerbaar is. Het spreekt voor zich dat we dit echt heel jammer vinden, maar voor nu is het helaas niet anders. De reizen naar de Efteling en Blijdorp zullen dus niet doorgaan. 

Wel gaan we proberen om hier in de buurt een alternatief programma op te zetten. Het is nog even de vraag of dit voor de groepen 1-7 lukt op de eigenlijke datum (14 juni). Hierover volgt binnenkort meer informatie. 

Het schoolkamp van groep 8 kan gelukkig wel doorgaan! Omdat er alleen leerkrachten meegaan als begeleiding en we verblijven op een park waar alleen onze groepen 8 zijn, is dit wel mogelijk. Zo kunnen we de schoolverlaters toch een mooie reis aanbieden. Daar zijn we heel blij mee!