Schoolfoto's

Veel ouders hebben inmiddels de schoolfoto’s besteld. U heeft hiervoor allemaal een bestelbrief ontvangen. Mocht u nog foto’s willen bestellen, dan kunt u dit tot aan het eind evan het jaar doen. Onderaan dit bericht vindt u hierover meer informatie.

 

Verder zult u binnenkort worden uitgenodigd voor het invullen van een kort vervolgonderzoek naar aanleiding van de schoolfoto’s. Vorig jaar hebben we dit ook gedaan, het is goed om dit nu opnieuw te doen. Op die manier kunnen we dit onderwerp goed evalueren.

 

Beste ouders en verzorgers,

 

Net na de grote schoolvakantie heb ik schoolfoto’s van u kinderen mogen maken. Heeft u deze foto’s nog niet gezien/besteld? Ze zijn nog steeds online te bekijken/bestellen en ze worden binnen twee tot vijfwerkdagen aan u thuisgestuurd.

 

Om ze te kunnen bekijken heeft u destijds via school een brief van mij met uitleg en inloggegevens ontvangen. Bent u betreffende brief kwijt of denkt u hem niet ontvangen te hebben en wilt u toch de foto’s bekijken, dan kunt u de inloggegevens opnieuw aanvragen. Klik hier en vul het formuliertje in. U ontvangt dan per omgaande een e-mail met de inloggegevens. Ook de codes van eerdere schooljaren zijn hier op te vragen

 

Niet op de foto geweest?

Is uw kind niet op de schoolfoto geweest, dan probeer ik dat altijd in één van de dagen dat ik op school ben op te lossen. Als dat niet gelukt is kunt altijd u een afspraak maken voor een gratis vijf-minuten-fotoshoot in mijn studio in Wolphaartsdijk. U kunt daar hier een afspraak voor maken.

 

U kunt niet online betalen?

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid heeft om uw bestelling online te betalen. Hoe kunt u dan toch uw foto’s ontvangen? Wanneer u de bestelling geplaatst heeft krijgt u een email met ons rekeningnummer. U maakt het bestelbedrag over. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch bij uw bank of met een betaalkaart. Zodra wij het bedrag van uw bestelling ontvangen hebben wordt deze per omgaande gemaakt en verzonden.

 

Heeft u andere wensen? Bel of e-mail me. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling.

 

Met vriendelijke groet,

 

Eric Konings Fotografie