Nieuws uit de onderbouw

Wat is dit schooljaar voorbij gevlogen!

Naast de “gewone” dagen in de klas waren er ook heel wat hoogtepunten. Het juffenfeest ligt nog vers in onze herinnering. Heel leuk om samen met de kinderen ons “verjaardagsfeestje” te vieren en wat zijn we verwend, hartelijk dank hiervoor!

De kleuterklassen zijn in het afgelopen schooljaar aardig gegroeid, we hebben heel wat nieuwe kleuters mogen ontvangen! Na de zomervakantie vliegen de oudste kleuters uit naar groep 3. Ze zijn op de doorschuifochtend een kijkje wezen nemen in hun nieuwe klas en zijn er helemaal klaar voor om na de vakantie te starten in groep 3.

Tijdens de doorschuifochtend kwamen de kleuters die na de zomervakantie starten op school bij ons spelen, fijn dat jullie er waren!

Na de zomervakantie staat het boek “Boer boris gaat naar zee” centraal in de kleutergroepen. Voor dit thema kunnen we nog klompen en overalls in kleutermaten gebruiken, mocht u ons hieraan kunnen helpen dan vinden we dit heel fijn.

Nu is het eerst tijd voor een heerlijke zomervakantie, we wensen alle kinderen en hun ouders een mooie zomer toe en tot 19 augustus!