Informatieavond kleutergroepen

Op 21 oktober aanstaande organiseren wij op school een informatieavond voor de ouders van de kinderen uit de groepen 1 en 2.

 

Op deze avond vertellen we u graag over het dagprogramma van de groepen en geven we verdere informatie over het “reilen en zeilen” in de klas.  Na de gezamenlijke opening van de avond kunt u ervoor kiezen om het algemene informatiemoment bij te wonen (dit is met name gericht op ouders van kinderen uit groep 1 en nieuwe ouders) of om naar het informatiemoment voor de oudere kleuters te gaan. In dit laatste moment wordt o.a. aandacht besteed aan voorbereidend lezen en rekenen en worden de verplaatsingscriteria van groep 2 naar groep 3 besproken.

Mocht uw kleuter in groep 1 zitten en heeft u vorig schooljaar 1 van de informatieavonden voor de groepen 1 en 2 bijgewoond dan is het niet strikt noodzakelijk om u nu weer aan te melden. Uiteraard bent u wel van harte welkom en staat het u vrij om eventueel het gedeelte van de avond bestemd voor de ouders van de kinderen uit groep 2 alvast bij te wonen.

 

Voor de informatieavond worden ook ouders van jongere kinderen, waarvoor de ouders nog geen schoolkeuze hebben gemaakt, uitgenodigd om een kijkje te nemen in de kleutergroepen. Kent u ouders die op dit moment met deze keuze bezig zijn? Nodigt u ze dan zeker uit!De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee klaar.

   

We vinden het fijn als u zich voor deze avond opgeeft via Parro

 

We ontvangen u graag op 21 oktober!