Goede voornemens

Het begin van het nieuwe jaar is een uitgelezen moment om jezelf een aantal dingen voor te nemen die je anders of beter gaat doen dan je dat gewend was. Vanuit school hebben we hiervoor een aantal mooie suggesties. 

 

Ziekmeldingen

Helaas komt het voor dat kinderen een dag niet naar school kunnen komen doordat ze ziek zijn. Het is voor school belangrijk dat u uw kind dan ziek meldt. Dit moet in ieder geval bij meester Gerard. Dat kan via parro, mail (beatrix@alberoscholen.nl) of telefonisch (0113 27 02 45).  

 

Kinderen ophalen na schooltijd

Af en toe komt het voor dat het ouders niet lukt om om 14.00u. op school te zijn om de kinderen op te halen. Gemakshalve wordt er dan van uitgegaan dat de juf of meester de kinderen wel even in de gaten kan houden. Het is echter zo dat de meesters en juffen tussen 14.00-14.30u., na vanaf 08.30u. voor de klas gestaan te hebben, pauze hebben. Mocht het voorkomen dat u iets later bij school bent, dan heeft het de voorkeur dat u het met andere ouders probeert te regelen dat de kinderen worden opgevangen. Grotere kinderen kunnen natuurlijk nog even op het plein spelen, dat is uiteraard geen probleem. 

 

Parkeren

De problemen rond het parkeren zijn gelukkig veel minder extreem dan ze een tijdlang zijn geweest. Enkel nog wanneer het slechter weer is, ontstaan er parkeerproblemen. Gelukkig is het veel vaker goed weer, dan dat het slecht weer is. Wel willen we u er graag nog op attenderen dat het rond het in- en uitgaan van de school niet handig is wanneer mensen tegen het verkeer inrijden. Dit levert gevaarlijke situaties op. Ook is het goed wanneer automobilisten, bij het parkeren van hun auto, rekening houden met andere al geparkeerde auto’s. 

 

Alvast bedankt voor uw medewerking!