Afscheid collega's

Het einde van het schooljaar staat vaak ook in het teken van het afscheid nemen van collega’s. Zo ook dit jaar. Voor twee collega’s was dat wel heel bijzonder, omdat zij na de zomer gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Juf Alice (46 jaar) en juf Cathrien (22 jaar) hebben zich jarenlang ingezet voor onze school en haar voorlopers. Een geweldig lange tijd waarin het onderwijs buitengewoon is veranderd, maar zij vooral zichzelf gebleven zijn. 

 

Op de laatste schooldag werden zij ‘s morgens vroeg opgehaald in een Peugeot die hetzelfde bouwjaar heeft als de juffen. Op school aangekomen mochten ze onder de boogjes daar naar binnen. Daarna volgde een heel leuke voorstelling van Vrolijk Theater, lekker in het zonnetje op het plein. We heben de juffen ook verwend met prachtige cadeaus. Zo kreeg juf Alice een vrolijk versierde tuinbank en heeeeeel veel bloemenzaad om vanaf die bank lekker van te genieten. Juf Cathrien werd verrast met heeeeeel veel verzorgingsproducten en een mooi versierde spiegel, waarin ze kan zien hoe prachtig ze is. ‘s Middags was er een receptie voor oud-collega’s, waarna we in de Zak van Zuid-Beveland op de E-chopper zijn gestapt. We sloten de avond met een heerlijk diner bij de Brass in Goes. Het was een echte feestdag! De juffen hebben erg genoten van hun afscheid en danken alle kinderen en ouders voor hun bijdrage hieraan. 

 

Ook nemen we aan het einde van dit schooljaar afscheid van juf Janien. Na een heel aantal jaren op de Prinses Beatrixschool gewerkt te hebben, zal ze komend jaar op verschillende scholen aan de slag gaan. Dat geldt ook voor juf Marie-José. Meester Jorn gaat na de vakantie verder op De Regenboog in Hoedekenskerke. Juf Eva gaat aan de slag met het afronden van haar pabo opleiding en legt haar onderwijsassistent werkzaamheden op onze school neer. Tot slot heeft juf Romy ervoor gekozen om na de zomer volledig als kinderpsycholoog aan de slag te gaan. We danken jullie allemaal voor jullie geweldige inzet voor de PBS en wensen jullie het allerbeste toe!

 

Natuurlijk danken we ook de ouders van de Activiteitencommissie die ervoor zorgden dat het afscheid van groep 8 en van de collega’s echt een feestje waren. Bedankt!