Sinterklaas

Nu in alle groepen de leesplankjes voor de pieten bijna helemaal gevuld zijn, is het moment aangebroken dat we Sinterklaas en zijn pieten welkom heten op school. Aankomende maandag, 3 december, is het zover. De Sint en zijn pieten zullen ‘s morgens bij school aankomen. Uiteraard zijn de ouders hierbij ook welkom. Nadat we de Sint op het plein welkom hebben geheten, gaan we naar binnen en mogen de ouders weer naar huis. Voor de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 is er een apart vak beschikbaar. Dit zal maandag duidelijk aangegeven zijn.

 

Natuurlijk mogen de kinderen maandag allemaal verkleed naar school komen. In de afgelopen weken hebben we al heel veel hulp pieten en een enkele hulp-Sint gezien. Erg leuk. Het is handig wanneer de kinderen een zakje met daarop de naam bij zich hebben om het strooigoed te verzamelen. Verder krijgen de kinderen in de morgenpauze iets te eten van school. Het drinken en de lunch moeten de kinderen zelf meenemen.

 

Zo gaan we er samen, ook met de hulp van de activiteitencommissie, weer een spetterend feest van maken! Nu we de toestemming van ouders met betrekking tot de AVG goed in beeld hebben, zullen we ook weer actiever verslag doen van evenementen via facebook. Er wordt nog onderzocht op welke manier we dit ook nog makkelijker en veiliger kunnen doen.