Nieuws uit de onderbouw

Een feestelijke periode ligt inmiddels achter ons: wat hebben we met de kinderen genoten van het juffenfeest op 11 februari. Hoewel er niemand jarig was op de dag zelf, voelden we ons wel heel erg jarig!

 

Het thema feest maakt na de voorjaarsvakantie plaats voor het thema “ik ga naar de winkel”. Met een stage juf en ouders van 1 van de kinderen die in een supermarkt werken, is dit natuurlijk een heel geschikt onderwerp! Een leerzaam thema waar we vast naar hartelust weer over gaan leren en spelen. Voor het speelhuis zijn we op zoek naar een boodschappentrolley (tas op wieltjes). Wie kan ons daar aan helpen?

 

In de vorige nieuwsbrief schreven we over de jongste kinderen die starten op school. Speciaal voor de ouders van deze kinderen organiseren we op 11 maart aanstaande een informatieavond waarop we uitleg geven over de organisatie van onze school en in het bijzonder in de groepen 1-2. Naast de kleuterleerkrachten zal ook meester Gerard op deze avond aanwezig zijn. Ook belangstellende ouders die zich oriënteren op een schoolkeuze voor hun peuter zijn op deze avond van harte welkom.

 

De avond begint om 19.30 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur. Als je onze informatieavond in oktober 2019 al hebt bezocht, is het niet noodzakelijk om je ook weer voor 11 maart aan te melden.